Film i TV

Direktno.rs

23. 06. 2020. 10:36 3

Ubio se poznati milioner: Skočio sa 27. sprata

Stiv Bing, bivši partner glumice Elizabet Harli, milioner, filmski producent, pisac i filantrop, preminuo je u Los Anđelesu u 56. godini nakon što je izvršio samoubistvo tako što je skočio sa 27. sprata zgrade.

Bing je navodno pa u depresiju usled izolacije zbog koronavirusa, pa strani mediji pišu da je to razlog zbog kojeg je odlučio da sebi oduzme život.

Bio je poznat i cenjen u svetu filma, ali i muzike. Producirao je mnoge projekte poput "Get Carter", "Rules Don’t Apply", "Neil Young: Heart of Gold", "Marley" i mnoge druge. Osnovao je kompaniju Snagri-La Entertainment koja je finansirala filmove poput "The Polar Express" i "Beowulf".

Pored doprinosa svetu umetnosti, bio je veliki prijatelj sa Bilom Klintonom i veliki deo novca je tokom života odvajao za demokratsku stranku.

Poznat je i po tome što je imao vezu sa glumicom Elizabet Harli s kojom ima sina Demijana, kao i sa bivšom teniserkom Lisom Bonder s kojom ima ćerku Kiru. Obe žene su se našle s njim na sudu kako bi ga naterale da prizna očinstvo, i obe su dokazale da deca jesu njegova. Uprkos tome, veruje se da Bing nikada nije upoznao sina Demijana.

Kada je imao samo 18 godina, Stiv je nasledio od dede 600 miliona dolara, ispisao se s prestižnog fakulteta i počeo da radi.

Od Stiva Binga opraštaju se mnogi putem društvenih mreža, a među njima je i Bil Klinton, koji je istakao da ga je "mnogo voleo":

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati