Film i TV

Direktno.rs

02. 06. 2020. 07:01 0

Od frajera za kojim su žene uzdisale, do GEJ ikone!

Britansko-američki glumac Ventvort Miler danas slavi 47. rođendan, a iza sebe ima bogatu karijeru i važi za jednog od retkih glumaca na koje se danas ugleda LGBTQ populacija.

Ventvort se proslavio ulogom u hit seriji "Prison Break", gde je zapao za oko ženama širom sveta kao jedan od najseksepilnijih glumaca njegove generacije.

Kasnije smo ga gledali u DC superherojskim serijama "Legends of Tomorrow" i "The Flash" gde je tumačio lik Captain Cold. A, nije samo gluma oblast gde su njegovi talenti istaknuti, pa je tako napisao i scenario za film "Stoker".

Diplomirao je na prestižnom Prinston Univerzitetu, a pre slave se pojavljivao u čak nekoliko spotova slavne pevačice Maraje Keri.

I dok su gledateljke uzdisale za njim, Ventvort je u avgustu 2013. godine javno priznao da je homoseksualac, zbog čega je ubrzo postao jedna od gej ikona filmske i TV industrije.

Trenutno ga tabloidi dovode u vezu sa kanadskim pevačem i glumcem Lukom Mekfarlanom, ali ove glasine ni jedan, ni drugi nisu potvrdili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati