Film i TV

01. 06. 2020. 22:00 0

Poslastica za fanove: "Družina" na okupu! (VIDEO)

Glumci iz legendarne trilogije "Gospodar prstenova", ponovo su se ujedinili, ali ovaj put "virtuelnim putem", tačnije pomoću Zoom aplikacije.

Reditelj Piter Džekson i glumci Elajdža Vud, Orlando Blum, Dominik Monagan, Liv Tajler, Šon Bin, Vigo Mortensen, Ijan Mekelen i mnogi drugi "podelil su ekran" i učestvovali su u virtuelnom pozivu. 

Džoš Ged je bio odgovoran za "uspostavljanje veze", kao i da svakog člana kom iz nekog razloga "pukne" veza, ponovo vrati kako bi mogao da učestvuje u razgovoru.

Oni su pričali o snimanjima sada već legendarne naučno fantastične trilogije, o pehovim, smešnim i neverovatnim scenama, ali bila je tu i neka šala na račun nekog od kolega.

Video snimak Zoom razgovora, objavljen je na YouTube platformi i nazvan je "Reunited Apart: One Zoom to rule them all", a cilj okupljanja je bio da se prikupi što više novca za dobrotvornu organizaciju "No Kid Hungry", koja se trudi da nijedno dete u Americi ne bude gladno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati