Film i TV

Direktno.rs

24. 05. 2020. 22:07 0

Avatar 2: Nastavlja se snimanje na Novom Zelandu

Snimanje dugoočekivanog nastavka filma Avatar nastaviće se sledeće nedelje na Novom Zelandu, nakon pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Ove vesti stižu nakon što su vlasti Novog Zelanda odlučile da zemlja polako počne sa funkcionisanjem kao pre pandemije. Očekuje se i nastavak snimanja TV serije "Lord Of The Rings" kojoj se fanovi takođe raduju.

Kako prenosi "Deadline" svi zdravstveni protokoli na setu će se poštovati kada snimanje ponovo počne, iako je teško predvideti sve izazove sa kojim će se ekipa suočiti tokom rada u novim uslovima.

Producent Avatara 2 Džon Lando potvrdio je na Instagramu da je sve spremno za nastavak snimanja i napomenuo da jedva čeka da podeli nove slike sa znatiželjnim fanovima širom sveta.

Prvi deo filma izašao je pre 11 godina i pobrao simpatije kako kritičara tako i publike. Manje poznato je da je režiser Džejms Kameron planirao da film snimi odmah nakon Titanika, a da u bioskope bude pušten 1999. godine. Prema njegovim rečima, ta ideja ipak nije uspela jer krajem 20. veka tehnologija još uvek nije bila na dovoljno visokom nivou kako bi uspeo svoju viziju da prenese na veliko platno.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati