Film i TV

Direktno.rs

22. 05. 2020. 19:00 0

Stiže nastavak filma o omiljenoj plavuši

Glumica Riz Viterspun koja je tumačila lik čuvene El Vuds u filmu "Legally Blonde" saopštila je na Instagramu da će scenario trećeg filma o poznatoj plavuši pisati Mindi Kaling.

Mindi Kaling, glumica i komičarka koja je poznata i po svom spisateljskom umeću, zvanično je zadužena da napiše novu priču o najpoznatijoj "pravnoj plavuši".

Ove vesti je na Instagramu objavila glumica Riz Viterspun, napisavši da je izuzetno uzbuđena zbog buduće saradnje.

Detalja o trećem nastavku uspešne priče o jednostavnoj plavuši iz bogate porodice koja ima misiju da svima dokaže da je sposobna i za akademski uspeh još uvek nema mnogo. Vest o snimanju trećeg dela Viterspun je najavila još 2018. godine, ali od tada skoro da nije bilo novih informacija vezanih za ovaj projekat.

Prvi deo popularnog filma izašao je davne 2001. godine, a nastavak dve godine kasnije. Uvek nasmejana El Vuds u prvom delu se bori da dokaže svoje intelektualne sposobnosti, dok u drugom ima nameru da osvoji Belu kuću. Nastavak nije toliko oduševio gledaoce kao original, ali je svejedno zaradio ogroman novac – skoro 125 miliona dolara širom sveta.

"Legally Blonde" je potom pretvoren u mjuzikl 2007. godine, a nešto kasnije i u rijaliti emisiju gde se mlade glumačke nade bore za ulogu El Vuds u izvođenju na Brodveju.

Mindi Kaling koja je dobila zadatak da napiše priču o novoj avanturi poznate plavuše, najpoznatija je po ulozi Keli u američkoj verziji sitkoma "The Office" na kojoj je učestvovala i kao pisac scenarija. Nakon uspeha te serije počela je rad na petogodišnjem televizijskom projektu "The Mindy Project" koji je takođe ostvario visok rejting.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati