Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

07. 05. 2020. 11:53 0

Beograd dobija bioskop na parkingu, na Tašu predstave

Parkiralište na Adi Ciganliji tokom letnjih večeri biće pretvoreno u bioskop, dok će se na otvorenom stadionu "Tašmajdan" u večernjim časovima odigravati pozorišne predstave, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

S obzirom na to da će odluka Vlade da ne rade bioskopi i pozorišta biti još neko duže vreme na snazi, ovo je način na koji će građani moći da idu u bioskope i pozorište na otvorenom.

Dakle, od 1. juna će se parkiralište na Adi Ciganliji u dogovoru sa Kombank dvoranom pretvoriti u bioskop na otvorenom, dok će se filmovi gledati iz automobila. Tokom celog juna, bioskop će biti besplatan, dok će od 1. jula krenuti naplata karata.

Direktor Kombank dvorane Igor Stojanović istakao je da će građani biti u mogućnosti da pogledaju filmove koji su bili na repertoraru, ali su, zbog epidemije, prekinuli svoj bioskopski život.

Poštovaće se sve mere, biće obezbeđena distanca između automobila, a u samom vozilu moći će da budu dve osobe, ili četvoročlana porodica, dodao je on.

S druge strane, stadion "Tašmajdan" će se koristiti da ona pozorišta koja to budu želela iskoriste ovaj prostor da izvode predstave na otvorenom, a tamo će se preseliti i koncerti, i slične manifestacije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati