Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Mondo ]

07. 04. 2020. 10:34 1

Preminula najlepša Bondova devojka

Poznata britanska glumica Onor Blekmen, koja se proslavila igrajući lik prelepe Pusi Galor u Bondovom filmu "Goldfinger", preminula je u 94. godini.

- S velikom tugom objavljujemo da je Onor Blekmen umrla u miru, prirodnom smrću, u svojoj kući u Lusu, okružena porodicom. Bila je jako voljena i najviše će nedostajati ćerki Loti, sinu Barnabiju, kao i unučadi Dejziju, Oskaru, Oliviji i Tobiju - saopštili su članovi njene porodice.

Od Onor Blekmen oprostili su se i producenti najnovijeg filma o Džejmsu Bondu Barbara Brokoli i Majkl G. Vilson.

Onor Blekman ostaće najpoznatija po ulozi u seriji "The Avengers" i kao Bondova devojka Pusi Galore iz filma "Goldfinger".

Glumica je u naslovu "Goldfinger" igrala sa Šonom Konorijem, originalnim Bondom. Tada je imala 38 godina, i zvanično se upisala u istoriju franšize kao najstarija Bondova devojka.

Za ulogu negativca, devojke koja je ujedno i pilot i pomaže Goldfingeru da opljačka Fort Noks, glumica se spremala trenirajući džudo. Film je bio najuspešniji iz serijala do tog trenutka i tek sa njim Bond je istinski postao blokbaster.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati