Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Mondo ]

06. 04. 2020. 13:02 1

TV BDP - prva pozorišna televizija na Balkanu

Beogradsko dramsko pozorište već šest meseci priprema prvi pozorišni TV kanal, projekat koji do sada nije viđen na ovom prostoru.

Gledaoce očekuju specijalizovane teatarske emisije sa najeminentnijim kritičarima regiona, ekskluzivni intervjui sa najznačajnijim umetnicima Evrope, regiona i Srbije, snimci predstava koje su obeležile istoriju teatra SFRJ, povratak antologijskih emisija "Bardovi teatra" i "Mladi lavovi", živa uključenja sa proba predstava i još mnogo toga.

Program će biti dostupan na YouTube kanalu Beogradskog dramskog pozorišta (00-24), dok su u toku pregovori sa jednim od najvećih kablovskih operatera oko dobijanja kanala.

Prva emisija snimljena je 9. marta 2020. U pitanju je razgovor sa Radetom Šerbedžijom koji je vodila poznata novinarka Tanja Nježić.

Projekat TV BDP najavljen je na našim društvenim mrežama tokom snimanja emisije, a ekskluzivni intervju sa čuvenim Šerbedžijom moći ćete uskoro da pogledate na prvoj pozorišnoj Televiziji BDP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati