Zabava

[ Izvor: Direknto.rs ]

23. 09. 2019. 11:42 0

(FOTO) KAKAV DASA! Vlado Georgiev pokazao šta se to promenilo od kada je postao suprug i otac

Popularni "Barba" i pored žene i dve ćerkice i dalje važi za jenog od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj sceni.  Pevač i kantautor, Vlado Georgiev je neko ko je od početka svoje karijere imao jasan stav, izgrađen stil i nikada od toga nije odustajao. 

 

Večiti neženja do skoro, očigledno je uz pomoć supruge i ćerkica promenio radne navike, što je letos to i pokazao svojim pratiocima na Tviteru i Instagramu.

Naime, Vlado se našalio sa aktuelnim novinarskim naslovima pa je jedan baš takav i iskoristio za opis svoje fotografije.

 

- ŠOKANTNO! Georgiev pere tepih svog broda! Masa je dobacivala i podsmevala se, ali on nije obraćao pažnju već nastavio sa pranjem, navodi blizak- 

Prizor kako pevač pere tepih na morskom doku mnoge je dobro zabavio i nasmejao, pa su se komentari i lajkovi samo nizali. 

Poznato je da je pevač u ne baš sjanim odnosima sa sedmom silom, pa svaku priliku koju može iskoristi kako bi ih "isprozivao", na kulturan način, podrazumeva se. 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati