Svet

Direktno.rs

11. 09. 2024. 08:39 2

Rečenica sa debate koja je izbacila Haris IZ TAKTA (VIDEO)

Debata Donalda Trampa i Kamale Haris, koja bi mogla da odredi ishod predsedničkih izbora u Americi, održana je u Filadelfiji. Kandidati su tokom čitave debate žestoko raspravljali, razmenjivali uvrede, ali su mnoge iznenadile bizarne izjave Trampa. Iako je Kamala Haris pokušavala da ostane prisebna, jedan trenutak ju je posebno iznervirao.

Trenutak koji je već izazvao veliku pažnju ljudi širom sveta jeste onaj u kom je Tramp odgovorio Kamali Haris njenom rečenicom, kojom je odbrusila bivšem potpredsedniku Majku Pensu.

U trenutku Trampovog odgovora na pitanje voditelja, Kamala Haris je gledala u svoje beleške i odmahivala glavom na njegove konstatacije. Više puta je ponovila: "To je laž", iako joj je mikrofon bio ugašen.

Tramp je Kamali rekao: "Izvinite, ja govorim". Dodao je i: "Da li vam je ovo poznato?".

Kamali Haris je ova rečenica i te kako poznata, jer ju je ona izgovorila više puta tokom debate sa Majkom Pensom, kada tadašnji potpredsednik Amerike nije želeo da je pusti da odgovori na pitanje.

Kamere su zabeležile trenutak kada je Kamala prvo zastala i sa nevericom pogledala Trampa, da bi kasnije počela da se smeje zbog činjenice da je Tramp odlučio da je "pecne" na ovaj način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati