Svet

[ Izvor: Mediji ]

23. 08. 2024. 22:08 0

Kupila venčanicu za 420 dinara (VIDEO)

Amerikanka Džilijan Linč (32) pronašla je savršenu venčanicu u sekend hend radnji, a od kad je krenula u potragu za svojom savršenom haljinom, salon venčanica nije joj bio opcija.

- Nikad nisam planirala da idem u salon venčanica a sekend hend mi je odmah bio jedna želja - objasnila je.

Džilijan i njen partner dugo nisu mislili da im je brak potreban, ali u leto, 2021. godine, nešto se u njima preokrenulo i zaključili su da ipak žele da budu muž i žena.

- Počela sam da tražim haljine, ne venčanice, već jednostavne bele haljine - rekla je za Insider i dodala da nije htela ništa previše formalno.

Ona je četiri dana obilazila sekend hend šopove, a ubrzo je pronašla asimetričnu "Camilla Coelho" haljinu u koju se zaljubila. Kad je kupila haljinu, još nije bila sigurna hoće li je nositi na venčanju, ali viralni video s više od dva miliona pregleda uverio ju je da je to upravo haljina za nju.

- Osećam se kao da ste svi bili u kupovini venčanice sa mnom - našalila se Amerikanka na društvenoj mreži. Iako je platila haljinu 3.75 dolara (oko 420 dinara) Džilijan je na njoj prepravila neke stvari i dodala čipku, pa je završni trošak za haljinu bio 113.75 dolara (12.800 dinara), cipele je našla za 8 dolara (oko 900 dinara), a šminku i frizuru je uradila sama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati