Svet

[ Izvor: Mediji ]

09. 08. 2024. 13:31 2

Gledali Srbina kako se davi, niko od spasilaca nije reagovao (VIDEO)

Tragične vesti stigle su u četvrtak iz Amerike, gde je nastradao srpski sportista Lazar Đukić, tokom takmičenja u krosfitu.

Tragedija se dogodila u Fort Vortu u Teksasu, a prema navodima, Lazar je izgubio vazduh neposredno pre cilja tokom završnog plivačkog segmenta u jezeru, i nažalost nije uspeo da ispliva. Ipak, ono što je posebno šokiralo javnost, jeste reakcija spasilaca, koje bukvalni nije ni bilo, dok se pred njihovim očima momak davio.

Ono što je pogotovo šokiralo sve, jeste to što se sve dešavalo pred samim ciljem, gde je bio veliki broj ljudi, što spasilaca, što ljudi iz same organizacije. Ipak, niko nije reagovao...

To je posebno naljutilo ljude, te je jedan korisnik Tvitera poručio:

- Ne mogu da zamislim da sam bio na ovoj trci, i da sam svedok kako ovaj čovek ne može doći do vazduha i njegovo telo nestaje. Kako za ime sveta niko ko radi na Igrama nije video da se ovaj čovek davi ovako blizu cilja - napisao je.

Drugi korisnik iste mreže deli isti stav...

- Dok svi gedaju kako Tia trči ka cilju, uključujući čini se i tim za bezbednost, Lazar Đukić je oszavljen da se davi, gde se čini da je sprečen svaki pokušaj njegovog spašavanja - napisao je.

Postavlja se pitanje, kako je moglo doći do ovolikog propusta u organizaciji, i da li će za ovo neko odgovorati, s obzirom na to da su svi ostali nemi dok se nesrećni momak davio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati