Svet

[ Izvor: Mediji ]

26. 07. 2024. 19:55 0

Horor u Grčkoj: U nesreći poginule četiri osobe, među njima devojčica (13) i beba (VIDEO)

Teška tragedija dogodila se u petak popodne na auto-putu Pirgos - Kiparisija, kod Mesinije u Grčkoj, kada su u saobraćajnoj nesreći poginule četiri osobe, uključujući 12-mesečnu bebu i 13-godišnju devojčicu, koje su bile u dva automobila, piše Protothema.

Do udesa je došlo kada je 39-godišnji vozač kamiona, koji je saobraćao u pravcu Kiparisije, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu, uleteo u suprotan smer i naleteo na tri vozila, izazvavši tragične posledice.

Kamion je zapravo bukvalno istopio dva vozila koja su učestvovala u nesreći. Vatrogasne službe, sa 12 vatrogasaca su izvlačile žrtve.

Prema informacijama, u prvom putničkom automobilu koji se sudario sa kamionom bila je porodica koja živi u inostranstvu i otputovala je u Nafplio da vidi rođake i zbog odmora na Peloponezu. U njemu su pronađeni mrtvi 38-godišnji otac i 12-mesečna ćerka, a povređeni su 38-godišnja majka i njihov šestogodišnji sin, koji su prebačeni u bolnicu u Patrasu.

Iz drugog vozila, koje se zaglavilo ispod kamiona, izvučeni su muškarac (50), devojčica (13) i žena (60), koja je zadobila teške telesne povrede.

Povređeni su i 25-godišnji muškarac koji je intubiran u Kalamati, 39-godišnji vozač kamiona i 61-godišnji muškarac, obojica su na lečenju u bolnici Kiparisija.

Nacionalni auto-put Pirgos - Kiparisija je zatvoren i saobraćaj se preusmerava obilaznim putem kroz Eliju.

Saobraćajna nesreća dogodila se u regionu poznatom kao "Elijino skretanje", gde se u prošlosti dešavalo mnogo sličnih nesreća.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati