Svet

[ Izvor: Mediji ]

15. 07. 2024. 17:07 1

Nove teorije zavere u vezi sa Kejt Midlton

Kejt Midlton na Vimbldonu bila je centralna ličnost, pored finalista Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Ukupno drugo pojavljivanje princeze od objavljene dijagnoze kancera učinilo je da se još više prati svaki detalj na njoj, ukoliko je to uopšte i moguće. Jedni su stava da princeza izgleda vrhunski, da takva ne može biti osoba koja je na hemioterapiji - bujnost njene kose komenatrisana je već posle svečanosti kraljevog rođendana, a drugi postavljaju pitanje zašto je princeza toliko mršava. Prvi odgovore koji se nameće jeste terapija koju prima i tu se može završiti traženje svih odgovora. Ali kilaža princeze je bila tema još mnogo pre pomena bilo kakve dijagnoze. Komentare o njenoj kilaži pokrenuli su Megan i Hari, gostujući u emisiji Opre Vinfri, iznoseći razne detalje o porodičnim nesuglasicama. Kao reakcija na to bila je izjava kraljevskog stručnjaka Toma Kvina ekskluzivno za "The Mirror":

- Vilijam i Kejt možda će oprostiti Megan i Hariju, ali im nikada više neće verovati - nikada. Nije toliko činjenica da su se posvađali, već činjenica su ih Megan i Hari tako javno napali, i to u jednoj od najpopularnijih emisija u Americi.

On je tad dodao:

- Zato je Kejt počela da gubi težinu tako brzo – u poslednje tri godine postajala je sve mršavija i mršavija. Tom je tada doveo u pitanje legitimnost nekih Harijevih i Meganinih tvrdnji.Još ranije seže priča o kilaži; jedna od tema razgovora o kraljevskom venčanju bila je težina Kejt Midlton i da li je postala previše mršava. Prema izveštaju iz britanske štampe, "Health.harvard.edu" navodi da ona ima oko 54 kilograma, što mnogi za njenu visinu od 180 centimetara smatraju da je malo. Ako su ta težina i visina tačne, onda je njen indeks telesne mase (BMI) 17,2, što bi 29-godišnju buduću princezu svrstalo u kategoriju manje težine, pisao je rada ovaj izvor, pozivajući se i na to da su britanske novine objavile da je Midltonova skinula dve veličine haljina od kada je objavljena veridba u novembru.

Mogi su gubitak kilograma dovodili u vezu i sa "brajdoreksijom" - pojavom da mlade masovno brzo i nezdravo žele da skinu kilažu pred venčanje. Njena težina objašnjavana je i atletskom građom, kao i sklonošću princezinom za sportskim aktivnostima. Majka troje dece je i pokrovitelj Ragbi fudbalske lige (od februara 2022.), poznato je da i na svoju decu prenosi ljubav prema fizičkoj aktivnosti. Skaknje sa decom u trambolini takođe je njena potvrđena aktivnost. Obožavalac je teretane, a ide i u luksuzni Harbor klub u Čelsiju, piše "Cosmopolitan.com". Kada ne želi da ide daleko od kuće, postoji i teretana smeštena u Kensingtonskoj palati.Anonimni izvor je jednom rekao za "Dejli mejl": - Kejt izuzetno ozbiljno shvata svoju zategnutu građu. Princeza je navodno takođe obožavalac krosfita i joge, ima vremena za trčanje većinu dana, uživa u vožnji bicikla i većinu svojih vežbi radi bez ličnog trenera. Boravak na Vimbldonu ne pokazuje da je to samo njena obaveza pokrovitelja Asocijacije za tenis na travi, već se čini da je i sama spretna sa teniskim reketom. Jednom se čak udružila na meču sa šampionkom Emom Radukanu.

I kada se uzme u obzir zvanična informacija o zdravstvenom stanju princeze i terapijama koje ima, kao i njena atletska građa, ostaje pitaje da li je Kejt Midltoin zaista (pre)mršava i da li ima pravo na to? Ima li svako od nas svoj biološki ritam, koji uz pravilnu ishranu i redovne aktivnosti svakome od nas daje određenu, drugačiju, individualnu spolajšnjost? Nije li i to ono što nas čini jedinstvenim?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati