Svet

[ Izvor: Mediji ]

17. 06. 2024. 20:56 0

"Pogledajte joj lice...": Nove teorije zavere oko Kejt (FOTO)

Dobro se kaže, teoretičarima zavere nikada dosta. Najpre su "prigovarali" zbog "sumnjivog" odsustva princeze od Velsa u javnosti, a nakon što se Kejt Midlton pojavila u subotu na proslavi službenog rođendan britanskog kralja Čarlsa III u Londonu, nalaze načina da nešto "zamere".

Koje navodne detalje ovaj put izdvajaju na društvenim mrežama? Povratak supruge princa od Velsa javnom životu jeste veliki i važan preokret.

Povratak Kejt Midlton opisuje se kao trijumfalan. Princeza od Velsa nastavlja hrabru borbu sa rakom. Kako je prošlog petka saopštila, lečenje će trajati još nekoliko meseci, a onda se nada da će tokom leta moći da obavi još nekoliko javnih angažmana. Poručili su iz Kensingtonske palate da više neće biti novih detalja o procesu lečenja, u nekom narednom periodu.

Kejt Midlton neće obavljati službene dužnosti puno radno vreme i briga o njenom zdravlju ostaje prioritet britanske kraljevske porodice. Pojavljivanje princeze od Velsa na Trooping the colour, kako se naziva proslava službenog rođendana Čarlsa III, znak je ujedinjena britanske monarhije koja hrabro nastavlja dalje.Kralj Čarls III kojem je takođe dijagnostikovana opaka bolest, pokazao je na balkonu Bakingemske palate u Londonu ogromnu podršku svojoj snaji, ali i oduševljenje što je Kejt Midlton pored njega. Zabeležen je i ovaj dirljiv momenat dok se intonirala britanska himna.

Najintezivnije teorije zavere pratile su Kejt Midlton nakon vesti da je 16. januara imala tešku abdominalnu operaciju u privatnoj londonskoj bolnici. Nije saopšten tačan uzrok hiruške procedure, a javnost kao i stručnjake bunio je dug boravak u bolnici od dve nedelje.Sve se zahuktalo nakon objave slike Kejt i dece Šarlot, Džordža i Luja za praznik Dan majki (10. mart) je se radilo o obrađenoj fotografiji. Osim izvinjenja princeze da je nevešto doterala fotografiju, nije bilo drugog odgovora pa se pitanje šta se dešava sa njom otimalo kontroli.

Izgledalo je kao da se teoretičari zavere dobro zabavljaju dok komentarišu priču o Kejt Midlton. Nikakvih dokaza za njihove tvrdnje naravno nije bilo, ali pomama da se iznese kobajagi uverljiva teza dopirala je sa raznih strana.

Slika za Dan majki bila je poslednja zvanična fotografija Kejt Midlton pre ove fotografije koja je ugledala svetlo dana prošlog petka. U međuvremenu objavljeni su paparaco slike i snimak na kojima je navodno princeza što palata nije potvrdila niti demantovala.Princeza od Velsa koja se u subotu nije odvajala od svoje dece, pre tri meseca podelila je sa javnošću detalje o svom zdravstvenom stanju rekavši da joj je dijagnostikovan rak. Lečenje je počelo krajem februara.

Neki sada i nakon svih ovih detalja nastavlaju sa teorijama zavere o Kejt Midlton koja je juče objavila ovu sliku, pa ističu kako nisu videli ožiljak na njenoj glavi koji je nekada otkrivala. Princeza i ranije nije pokazivala na brojnim događajima taj znak pa se ne radi o izuzetku.

Kejt od ranog detinjstva ima ožiljak od skoro osam centimetara na levoj strani glave, koji je prvi put primećen 2011. godine tokom gala večere u Klarens kući, kada je prvi put nastupila sama u ulozi člana kraljevske porodice. Tada je potvrđeno da je ožiljak posledica operacije kojoj je bila podvrgnuta kao dete, ali detalji operacije u zvaničnom saopštenju nisu otkriveni. Izvori bliski kraljevskoj porodici rekli su da je reč o ozbiljnoj operaciji, a hirurzi su u to vreme izjavljivali da ožiljak ne izgleda kao ožiljak nakon operacije tumora već da će pre biti da je reč o uklanjanju belega stečenog rođenjem.Drugi kažu da su primetili da Kejt Midlton ima drugačije zube nego ranije odnosno da je sada krasi holivudski osmeh, treći da je princezu menjala dvojnica, a neki čak i da ju je menjao hologram prikazan u Londonu.

Kejt je svojim pojavljivanjem poslala poruku ohrabrenja svima koji se bore sa opakom bolešću.

Teoretičari zavere svojim komentarima dovoljno kažu o sebi, pa neki među njima smatraju da je u redu napisati da Kejt sada izgleda mlađe nego ranije i to u kranje negativnom kontekstu jer se sumnja u objave o njenom zdravstvenom stanju.Tu su i oni koji u svemu vide privlačenje pažnje (?!), a ni fanovi Megan Markl nisu odoleli da se ne oglase pa su iznad ove slike napisali: "Pitala sam šta sam propustila, rekli su mi da ona priprema džem". I to se odnosi na promociju proizvoda lajfstajl brenda vojvotkinje od Saseksa koja se desila samo nekoliko sati pre velikog povratka Kejt Midlton.

Najvažnije je da se oporavak Kejt Midlton dobro odvija. Komentariše se na mrežama da je pokazala veliku snagu i hrabrosti i čestitaju joj na trudu koji je uložila da bi se pojavila na rođendanskoj proslavi britanskog monarha.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati