Svet

[ Izvor: Mediji ]

16. 06. 2024. 19:20 0

Kejt Midlton objavom sve raznežila (FOTO)

Kejt Midlton je samo dan nakon što se vratila javnom životu pojavivši se na proslavi rođendana kralja Čarlsa III, objavila novu fotografiju, porodičnu sliku na kojoj je njen suprug princ Vilijam sa njihovom decom, Šarlot, Džordžem i Lujem. Slika je objavljena povodom današnjeg Dana očeva, u čast prrinca od Velsa i njihove porodice.

Mališani su se tom prilikom prvi put oglasili, nakon njene borbe sa rakom, a deca skoro nikada ne daju bilo kakve izjave. Princeza od Velsa objavila je na društvenim profilma i fotografiju Vilijama sa kraljem Čarlsom u čast njegovog očinstva. Monarh joj je u subotu na ceremoniji ukazao ogromno poštovanje i podršku.

Slika čiji je autor Kejt MIdlton, koja se inače amaterski bavi fotografijom, raznežila je sve. Deca princeze i princa od Velsa prvi put su se oglasila ističući koliko je princ Vilijam divan otac.

Fotografija prikazuje princa Džordža (10), princezu Šarlot (9) i princa Luja (6) na izletu na plaži zajedno sa svojim ocem, koji su pozirali okrenuti leđima kameri dok gledaju u more.

U kratkoj poruci poručili su: "Volimo te, tata. Srećan Dan očeva. Dž, Š i L". Objava uključuje i emotikone dva velika srca. Porodična slika snimljena je ranije ove godine na obali Norfolka, blizu mesta gde je porodica provela uskršnjii vikend u svojoj kući u Anmer Holu.

Sliku prati potpis Kejt Midlton kao autora fotografije koja je za pet sati na Instagramu dobila više od milion lajkova.

Oglasio se i fotograf Mat Porteus koji je poručio: "Obožavam ovu sliku". On je, inače, autor fotografije na kojoj je Kejt Midlton, princeza je tu sliku objavila pre dva dana najavivši dolazak na rođendansku paradu i postepen povratak službenim dužnostima.

Veliki broj divnih komentara prati i sliku na kojoj je princ Vilijam sa ocem kraljem Čarlsom. Pored fotografije je naznačeno: "Srećan Dan očeva".

Kejt Midlton vratila se u subotu u javnost šest meseci nakon što je viđena na Božićnoj šetnji u Sandringemu i tri meseca nakon što je saopštila da boluje od raka. Bio je to njen veliki povratak obeležen i ovim gestom monarha prema njoj.

Princeza neće raditi puno radno vreme, počela je da radi od kuće i da održava sastanke sa svojom fondacijom i timom iz Kensingtonske palate, i nada se da će imati nekoliko javnih angažmana tokom leta.

Pre njenog povratka bilo je dosta nagađanja, a velike skandale pokretale su njene (navodne) slike i snimci. Fotografija objavljena za Dan majki (10. mart) izazvala je najveću aferu. Princeza od Velsa priznala je da je uređivala tu sliku, pa je više novinskih agencija povuklo portret na kojem sa decom. To nije osujetilo da nastavi sa fotografisanjem koja je njena velika ljubav.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati