Svet

[ Izvor: Mediji ]

19. 03. 2024. 11:11 3

Amerikancu koji voli Srbiju u Zagrebu oštetili kola, njegova poruka oduševila sve (VIDEO)

Mladi američki influenser Džastis Rid koji je publici u Srbiji i regionu postao poznat prošle godine kad se preselio u Beograd i na društvenim mrežama krenuo da deli sadržaje vezane za našu prestonicu, doživeo je incident u Hrvatskoj. Njemu je, kako je ispričao u kratkom video snimku, nepoznata osoba skinula tablice s "juga" kojeg vozi, a uz to mu je auto izgrebala ključem.

Šarmantni influenser Džastis Rid kog je Srbija upoznala prošle godine zanimljivim video snimcima koji su vezani za našu zemlju, opisao je svoje negativno iskustvo koje je nedavno doživeo u Hrvatskoj.

On je snimio video poruku u kojoj je priznao da ne može da veruje šta mu se dogodilo prilikom boravka u ovoj zemlji. Poručio je osobi koja mu je skinula tablice sa automobila i izgrebala ga ključem da treba da se stidi jer je napravil štetu Amerikancu koji poštuje zemlju u koju je došao.

- Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala auto ključem sinoć - upozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi: Ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti, izgrebaće ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam promovisati zajedništvo između zemalja na Balkanu - Srbija i Hrvatska. Obe zemlje su bile dobre prema meni i onda si došao ti. Misliš da time što radiš štetu svom susedu si domoljud? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sada umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj ženi. I treba te biti sram - poručio je razočarani influenser.

Dodao je da će jugo biti van ceste sledećih nekoliko dana.

Inače, ovaj američki državljanin brzo je postao potpuni hit na društvenim mrežama i ovdašnja publika ga obožava, a u žižu interesovanja najviše je dospeo pesmom koju je napisao za najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića kog posebno voli.

Numera je bila inspirisana jednim Đokovićevim govorom u kom je rekao: "Usudi se da sanjaš", te je Rid tako i nazvao svoju pesmu. Na njegovu numeru ni sam Nole nije ostao imun, te su je na kraju zajedno otpevali u Njujorku nakon Đokovićevog trijunfa na US Openu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati