Svet

[ Izvor: Mediji ]

04. 12. 2023. 10:04 1

Vanjin (14) otac učestvovao u kidnapovanju tinejdžerke!

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski na konferenciji za medije izjavio je da je otac 14-godišnje Vanje G. učestvovao u njenoj otmici.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova je, u koordinaciji i pod rukovodstvom javnog tužilaštva, tokom protekle noći rasvetlilo slučaj, obezbeđeni su dokazi. Petoro osoba je osumnjičeno, trojici je određen pritvor, jedno je van zemlje, a otac maloletnice je priveden i saslušan zbog umešanosti u otmicu - rekao je Spasovski.

Prema njegovim rečima, drugi ubijeni, frizer Panče Žežovski (74) nije bio povezan sa Vanjom, ali mu je zbog povezanosti sa jednim od osumnjičenih oduzeto vozilo.

Maloletnica je, prema navodima ministra policije, oteta sa ulaza u kuću nakon što je otac prethodno podelio informacije sa otmičarima.

- Glavni organizator i izvršilac koji je 27. 11. 2023. godine negde oko 11 časova ubio maloletnicu iz pištolja u strahu od dokaza do kojih je ministarstvo unutrašnjih poslova moglo da dođe, izvršio je ovo krivično delo. Učiniću sve da ovo čudovište privedemo pravdi čim kroči na naše tlo - rekao je Spasovski.

Podsetimo, makedonska policija je pronašla telo Vanje G. (14), za kojom je danima tragano. Pronađeno je i telo Panča Žežovskog (74) iz Velesa, čiji nestanak je prijavljen 22. novembra. U slučaj nestanka bio je uključen i Interpol. 

Kako navode makedonski mediji, svih pet osumnjičenih su državljani Severne Makedonije. Jedan od njih je, navodno, sve priznao. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati