Svet

[ Izvor: N1 ]

27. 11. 2023. 11:04 0

Sportista ubio 4 osobe na svadbi - i svoju mladu

Tajlandski para-sportista i bivši vojnik pucao je u svoju mladu i još tri osobe pre nego što se ubio na dan venčanja, saopštila je policija za BBC.

Čaturong Suksuk (29) i Кančana Pačunthuek (44) posle tri godine zajedničkog života venčali su se u subotu na severoistoku Tajlanda.

Prema izveštajima, on je naglo napustio svatove i vratio se sa pištoljem, pucajući u svoju ženu, njenu 62-godišnju majku i 38-godišnju sestru. Zalutali meci pogodili su dvojicu gostiju, koji su prevezeni u bolnicu. Jedan od njih je umro, piše BBC.

Policija je navela da je Čaturong "bio prilično pijan u to vreme", ali je motiv zločina i dalje nejasan. Pištolj i municiju je legalno kupio prošle godine, dodali su.

Tajlandski mediji, pozivajući se na ono što su gosti na zabavi rekli policiji, rekli su da se par posvađao tokom veselja. Takođe je objavljeno da se Čaturong osećao nesigurno zbog razlike u godinama između njega i Кančane.

Čaturong je prošle godine osvojio srebrnu medalju u plivanju na Asean Para igrama u Indoneziji. Takođe se verovalo da je na listi sportista koji će se takmičiti na Svetskim igrama na Tajlandu sledećeg meseca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati