Svet

Direktno.rs

07. 10. 2023. 21:01 0

Sirene najavljuju napad, a ljudi leže na pisti (VIDEO)

Potresni snimci zabeleženi su uoči napada na Izrael, prilikom čega su mnogi putnici ostali zarobljeni na aerodromima u većim gradovima, dok se na nebu smenjuju rakete.

Jedna takva scena zabeležena je na aerodromu "Ben Gurion" u Tel Avivu, gde su putnici primorani da se sakriju od eventualnih napada tako što leže na pisti i pokrivaju tela.

Na snimku sa aerodroma se vidi da na pisti leže i deca, dok neki putnici pričaju telefonom, pod pretpostavkom da se čuju sa najbližima i proveravaju kada imaju sledeće letove.

Odjekuju eksplozije svuda

U pozadini se čuju sirene koje najavljuju nove napade, a zatim i eksplozije raketa koje su ispaljene na Tel Aviv.

Podsećamo, raketna baraža je ispaljena iznad Tel Aviva nakon pretnji Hamasa, dok nove informacije govore da je nova runda raketa ispaljena u Gazi. Novi napad je pogodio više lokaciju u Izraelu, uključujući i Tel Aviv.

Oružano krilo militantne grupe Hamas saopštilo je ove subote da je ispalilo 150 raketa na Tel Aviv, javlja "Rojters". Palestinska islamistička grupa Hamas ranije danas je ispalila veliki broj raketa na južne delove Izraela, a sirene za opasnost oglasile su se i u Tel Avivu i Berševi.

Hamas je poručio da je ispaljeno 5.000 raketa u prvom granatiranju, dok je izraelska vojska saopštila da je reč o 2.500 raketa.

Trenutno nema informacija o povređenima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati