Svet

[ Izvor: Mediji ]

18. 09. 2023. 16:10 5

Kadirov u teškom zdravstvenom stanju?

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je danas da Kremlj nema informacije o mogućoj bolesti lidera Čečenske Republike Ramzana Kadirova, a takođe je demantovao izveštaje da se Kadirov navodno sastao sa Vladimirom Putinom.

Ranije su se na društvenim mrežama pojavile nepotvrđene informacije da je Kadirov navodno preminuo noću u Centralnoj kliničkoj bolnici Uprave predsednika Ruske Federacije, prenose RIA Novosti.

Ukrajinski obaveštajni zvaničnici objavili su informacije da je Kadirov u teškom zdravstvenom stanju. Kadirov je, međutim, nedavno objavio snimak svoje šetnje i pozvao one koji ne razlikuju istinu od laži na internetu da se prošetaju na svežem vazduhu.- Nemamo nikakve informacije. U svakom slučaju, predsednička administracija teško može da daje informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Dakle, nemamo šta da kažemo ovde - odgovorio je Peskov novinarima na pitanje koliko je Kremlj zabrinut za stanje Kadirova.

Osim toga, Peskov je prokomentarisao izveštaje da je Kadirov navodno u nedelju odleteo u Moskvu da bi se eventualno sastao sa Putinom.

- Nije bilo nikakvih sastanaka sa Putinom - odgovorio je Peskov.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati