Svet

[ Izvor: Vijesti.me ]

19. 08. 2023. 18:36 1

Krvavi obračun u Crnoj Gori zbog VEŠ MAŠINE?!

Ulcinjska policija uhapsila je Mladena P. (22) iz Bara zbog sumnje da je u petak oko 22.30 časova nožem zadao više ubodnih rana mladićima Nemanji B. (23) i Janku B. (22), koji su zbog teških telesnih povreda opasnih po život, hospitalizovani u bolnici u Baru na dalje lečenje.

Kako pišu Vijesti, napadač će biti priveden nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu, koje je je delo kvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju.

Sestra jednog od napadnutih mladića ispričala je Vijestima da je njen brat ranjen tokom tuče sa kolegama sa kojima zajedno radi na kupalištu Royal beach iz bizarnog razloga.

Imali zajednički smeštaj

- Oni su zajedno smešteni u jednom objektu i kako sam saznala, svađa je nastala zbog upotrebe mašine za pranje veša, koju su svi zajedno koristili. Dvojica radnika prvo su napala Janka, a moj brat Nemanja je pokušao da spreči tuču. Odjednom je došao napadač, koji je nožem prvo napao Janka, a kasnije i mog brata - ispričala je ona Vijestima.

Mladići su, kako je navela, za sada stabilno iako i dalje u teškom stanju.

U saopštenju Uprave policije navodi se da su službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti Ulcinj, lišili slobode jednu osobu osumnjičenu za ubistvo u pokušaju.

- Naime, ulcinjska policija je obaveštena od strane Hitne medicinske pomoći Ulcinj da je u mestu Donji Štoj došlo do povređivanja dva lica koja su zadobile povrede u vidu ubodnih rana nanetih oštrim predmetom. Policijski službenici su izašli na lice mesta, a o događaju je obavešten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu i ovlašćenju izvršen uviđaj na licu mesta - navodi se u saopštenju, te se dodaje:

- Sprovodeći aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica i rasvetljavanja događaja, pripadnici policije došli su do sumnje da je u petak oko 22.25 časova u mestu Donji Štoj došlo do fizičkog sukoba dve grupe lica i upotrebe noža, kojom prilikom je, kako se sumnja, M. P. (22) iz Bara naneo povrede pomenutim podesnim sredstvom licu J. B. u predelu stomaka, dok je licu N. B. (23) naneo povrede u predelu ramena i leđa. Povređena lica su transportovana u Opštu bolnicu Bar na ukazivanje lekarske pomoći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati