Svet

[ Izvor: Mediji ]

18. 08. 2023. 12:39 0

Putnik snimio kako gori motor aviona (VIDEO)

Let 307 sa aerodroma "Vilijam P. Hobi" u Hjustonu na putu za meksičko letovalište Kankun u utorak uveče bio je turbulentan, jer je desni motor aviona počeo da gori, javlja "New York Post".

- Počeo je da se ljulja sleva nadesno - rekao je putnik Koul Kalisek.

- Mislim da letim jednom ili dva puta mesečno i znao sam da to nije normalno. Sedeo sam pored prozora, pored motora, i video kao vatrene lopte izlaze iz njega - rekao je muškarac iz San Antonija, koji je krenuo u meksičko odmaralište sa  devojkom.

- Prokletstvo, mislim da će pasti - rekao je Kalisek.

Avion se "vratio na aerodrom da proveri potencijalni mehanički problem. Avion je bezbedno sleteo i povučen je iz upotrebe", rekli su iz aviokompanije "Southwest" za KHOU.

- Drugi avion je prevezao putgnike za Kankun. Cenimo strpljenje naših mušterija dok radimo na tome da ih dovedemo do njihovih odredišta što je pre moguće - dodaje se u saopštenju.

Ali Kalisek i njegova devojka su odlučili da posle strašnog 27-minutnog leta odstanu od drugog polaska i tako su izgubili hiljade dolara koje su platili za putovanje. Umesto toga, iznajmili su automobil i odvezli se 340 kilometara nazad u San Antonio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati