Svet

[ Izvor: RTCG ]

01. 07. 2023. 06:39 1

Ležaljke i suncobran u CG i do 180 evra

U toku letnje sezone, jedno od glavnih pitanja je koliko košta plažni mobilijar. Ekipa TVCG obišla je deo primorja, a cene ležaljki i suncobrana idu i do stotinu osamdeset evra, u zavisnosti od želja i dubine džepa. U špicu sezone očekuje se poskupljenje, a dok nekim turistima cene ne smetaju, drugi ih nazivaju legalnom pljačkom.

Cene plažnog mobiljara različite su od Ulcinja do na kraj Boke. Visinu cene ne određuje samo plaža na kojoj ležite, već i red ležaljke koju ste odabrali. Negde su cene plažnog mobiljara 20, 40, a na pojedinim plažama čak i 180 evra, piše RTCG.

Cena zavisi i od toga da li želite da je plićak ispred vas, pa ćete tu ležaljku platiti nekoliko desetina evra više od one od koje ćete do vode morati pružiti korak. Talas poskupljenja nije zaobišao ni primorje. Tražnja diktira ponudu, a sezona 2023. će, smatra profesor Miško Rađenović, biti odlična. Ipak poručuje da je jedan deo ponude preskup.- Siguran sam da već u ovom momentu jedan veliki deo ponude na plažama premnogo uvećao cene - kaže Rađenović na TVCG i ističe da možemo očekivati i poskupljenja.

- Cene po mojim informacijama mobiljara neće ostati na ovom nivou, nego se znatno menjaju sa prvim danima meseca jula i takve će ostati do početka septembra ili kraja avgusta - dodaje Rađenović.Mobilijar nije jedino što turista koristi kada se spusti na more. Ako tome dodamo smeštaj, hranu, piće ili neki izlet, rashlađenje mu neće trebati, jer će se od cena smrznuti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati