Svet

[ Izvor: Mediji ]

28. 06. 2023. 22:12 2

Madonu ćerka pronašla bez svesti

Pop ikona Madona hitno je hospitalizovana, zbog teške infekcije. Nju je ćerka pronašla bez svesti. Madonin menadžer i producent Gaj Oziri saopštio je javnosti da je pevačica trenutno na intenzivnoj nezi.

- U subotu 24. juna Madona je zadobila bakterijsku infekciju, zbog čega je primljena na intenzivnu negu - napisao je njen menadžer i dodao:

- Njeno zdravlje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskom negom - rekao je Gaj i saopštio da su do daljnjeg otkazane sve obaveze i koncerti.Inače, Madona se spremala da započne svetsku turneju sledećeg meseca, kojom obeležava 40 godina svoje karijere.

- Delićemo detalje sa vama čim ih budemo imali, uključujući i nove datume koncerata - napisao je u saopštenju Gaj Oziri, menadžer i producent popularne pevačice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati