Svet

Direktno.rs

30. 03. 2023. 23:42 2

Porota glasala za podizanje optužnice protiv Trampa!

Velika porota na Menhetnu glasala je navodno danas za podizanje optužnice protiv bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, tvrde tri izvora upoznata sa slučajem za CNN. Ovo će biti prvi put u američkoj istoriji da će se sadašnji ili bivši predsednik suočava sa krivičnom prijavom.

Detalji optužbi s kojima će se suočiti još nisu objavljeni. Velika porota je navodno optužila Trumpa zbog isplate 130.000 dolara pornoglumici Stormi Daniels koja tvrdi da je imala aferu s Trampom dok je on bio u braku sa svojom sadašnjom suprugom Melanijom.

- Ovo je politički progon i mešanje u izbore na najvišem nivou u istoriji. Od kada sam sišao zlatnim pokretnim stepenicama u Trampovoj kuli, pa čak i pre nego što sam položio zakletvu kao vaš predsednik SAD, radikalne levičarske demokrate - neprijatelji vrednih muškaraca i žena ove zemlje, bili su angažovani u "lovu na veštice" da bi uništili pokret "Učinimo Ameriku ponovo velikom" - rekao je Tramp.

Sudski proces protiv donalda Trampa će potpuno promeniti tok kampanje na predstojećim predsedničkim izborima 2024. godine.

Donald Tramp je ranije najavio da će se kandidovati na izborima ispred Republikanske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati