Svet

[ Izvor: Nova.rs ]

18. 03. 2023. 10:43 0

"Da li je pijan ili mu je ispao zub?“: Govor Medojevića napravio haos na mrežama

Uoči početka izborne tišine u Crnoj Gori predsednički kandidat DF-a Andrija Mandić održao je završnu predizbornu konferenciju u Podgorici. Ovaj miting će ostati upamćen po krajnje čudnom izlaganju Mandićevog kolege, jednog od lidera DF-a Nebojše Medojevića. Njegov govor izazvao je buru na društvenim mrežama i ubrzo se povela polemika da li je Medojević bio pod uticajem alkohola ili je imao neki problem sa zubima?

Naime, u trenutku kada Medojević govori o borbi protiv kriminala i završava svoje obraćanje iznenada počinje da zapliće jezikom.

Korisnici društvenih mreža su primetili i da je nakon što je shvatio da „ga jezik ne služi“, ubrzano priveo svoje izlaganje kraju i pozvao svog kolegu Milana Kneževića da se obrati javnosti.

Neki od korisnika su se i našalili i naveli kako su pomislili da je lideru DF-a „upravo ispao zub“.

Podsetimo, u Crnoj Gori će sutra biti održani predsednički izbori koji bi mogli da budu istorijska prekretnica jer će se građani izjašnjavati između aktuelnog predsednika i pretendenta na još jedan mandat Mila Đukanovića, koji je na vlasti duže od tri decenije i šest drugih kandidata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati