Svet

[ Izvor: Avaz.ba ]

25. 02. 2023. 21:15 1

U udesu fudbalera Veleža preminuo mladić

Par sati nakon što se dogodila teška saobraćajna nesreća kod mesta Srednje u blizini Ilijaša u Bosni i Hercegovni, kada je automobil podleteo pod autobus u kom su se nalazili fudbaleri Veleža, stigla je i tužna vest.

Kako je potvrdila Mersiha Novalić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo za portal Avaz.ba, od posledica sudara nastradao je 22-godišnji mladić, koji se nalazio u automobilu.Takođe, teško su povređena još tri lica, kao i jedno dete koje je zadobilo povrede opasne po život. Jedan čovek iz automobila je prošao sa lakšim povredama, i nije životno ugrožen.

- U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dete, daj Bože da ostane živ. Boga molim za njega, jedva smo ga izvukli iz automobila, svi mi – igrači i treneri, morali smo odvaljivati delove automobila da bi pomogli povređenim. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezala povređene, njih četiri, pet, a sa nama su ostale dve devojke koje nisu bile teže povređene, a svi kritični putnici iz automobila su odvezeni u bolnicu - preneo je dramatične trenutke trener Veleža Avdo Kalajdžić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati