Svet

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2023. 19:19 29

Bajden ponovo pao na stepenicama (VIDEO)

Predsednik SAD Džo Bajden (80) ponovo se sapleo i pao dok se peo uz stepenice predsedničkog aviona. Bajden je završio svoje putovanje u sredu, a kamera ga je snimila kako pada na stepenicama tokom ulaska u avion, dok se iz Varšave vraćao u Sjedinjene Američke Države nakon trodnevne posete Evropi koja je uključivala zaustavljanja u Ukrajini i Poljskoj.

Bajden je iznenadio ceo svet u ponedeljak kada se pojavio u Kijevu, u Ukrajini, nakon tajnog leta iz zajedničke baze Endruz, preko Nemačke, do Poljske, a zatim besanog, 10-satnog putovanja vozom preko granice do Ukrajine. Predsednik SAD je u martu 2021. pao na stepenicama aviona "Air Force One". U junu je takođe pao sa bicikla dok je provodio vikend u Rehobot Biču u Delaveru.Jedna od njegovih najvećih slabih tačaka u ciklusu predsedničke kampanje 2024. – ako se kandiduje – biće njegove godine, a republikanska kandidatkinja Niki Hejli već poziva političare starije od 75 godina da se podvrgnu "testovima sposobnosti". Bajden je u sredu završio dvodnevnu posetu Varšavi sastankom sa liderima bukureštanske devetorke, koji predstavljaju istočni bok NATO-a.
Pre sastanka, Bajden je nazvao Putinovu odluku da napusti Novi START sporazum o nuklearnom oružju "velikom greškom" i obećao da će "braniti svaki pedalj" NATO-a kako su se diplomatske tenzije između Vašingtona i Moskve dalje pogoršavale.

Početkom 2021. godine, Bajden se prilikom ulaska u predsednički avion tri puta spotaknuo dok se približavao vratima aviona brzim koracima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati