Svet

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2023. 19:03 0

Ubio sedmoro, smejali mu se dok je igrao bilijar

Naoružani napadači ubili su sedam osoba uključujući 12-godišnju devojčicu iz vatrenog oružja u sali za bilijar u Brazilu zbog toga što su se nasmejali jer je jedan od igrača izgubio igru dva puta uzastopno. Oni su se naljutili i potegli oružje, prenosi Daily Mail.

Mučni snimak nadzornih kamera o krvoproliću koje se desilo u utorak u gradu Sinop, u provinciji Mato Groso, zabeležio je trenutak kada je jedan počinilac mašući pištoljem uzeo ljude za taoce i naložio im da se postroje uza zid, dok je njegov saučesnik iz obližnjeg kamiona doneo nešto sačmarici. Par trenutaka kasnije, drugi naoružani čovek ulazi u salu i njih dvojica počinju da pucaju na svoje taoce ne ostavljajući im mogućnost da pobegnu.Policija je saopštila da su napadači, identifikovani kao Edgar Rikardo de Oliveira (30) i Ezekias Souza Ribeiro (27), pobegli sa lica mesta i još su u bekstvu. Predstavnik civilne policije Braulio Žunkeira rekao je da istražitelji porede iskaze svedoka i tragaju za hladnokrvnim ubicama. On je objasnio da je Oliveira igrao bilijar protiv jedne od žrtava u utorak ujutro i da je izgubio oko 4.000 reala.

Popodne se vratio sa Ezekielom i zatražio revanš, ali je ponovo izgubio, što je navelo prisutne da se nasmeju. Osumnjičeni su nakon toga odbili da plate i masakrirali skoro sve prisutne. Šest žrtava preminulo je na licu mesta, a sedma je preminula u bolnici. Neočekivano, jednu ženu su ostavili u životu, na snimku se vidi kako vrišti od straha držeći ruke gore, čak i pošto su napadači otišli.Pre nego što su izašli iz sale, hladnokrvne ubice obišile su stolove za bilijar i odatle pokupile novac. Takođe su zastali i ukrali torbu jedne od žrtava. Policijski poručnik Romenng dos Santoš Silva rekao je da su napadači neselektivno želeli da se osvete skoro svima prisutnima u sali za bilijar, bez obzira da li su prethodno bili u kontaktu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati