Svet

[ Izvor: Mediji ]

30. 01. 2023. 16:34 1

Prevrnuo se bus sa fudbalerima, ima mrtvih (FOTO)

Tragedija se desila u Brazilu, kada je u ponedeljak, ranim jutarnjim satima po lokalnom vremenu, a nešto pre podneva po srednjoevropskom, autobus sa fudbalskim timom pao sa deset metara visokog mosta, javlja "Globo".

Taj brazilski mediji ističe da je u autobusu bila ekipa Vila Marija Helena, koja se, nakon što je osvojila turnir u Ubaporangi, vraćala u rodi Dukve de Kašijas. Isprva su lokalne novine javile da je četiri osobe poginulo u padu ovog autobusa, ali je "Globo" naknadno objavio da je najmanje pet žrtava.Još 29 osoba su izvučene iz olupine, od kojih je 24 preveženo u bolnicu Sao Salvador u Alem Paraibi, a pet njih u bolnicu u Leopoldini.

- Trenutno nemamo informacija o njihovom zdravstvenom stanju - javlja "Globo", dodajući i sledeće detalje koje je saznao od spasilaca:

Iako nije poznat identitet žrtava, od četvoro najpre izvučenih tela poginulih, trojica su tinejdžeri, starosti od 14 do 17 godina, a jedno je bila odrasla osoba, neutvrđenih godina starosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati