Svet

[ Izvor: Mediji ]

11. 01. 2023. 14:28 2

Psihijatar: Depresija i bes onesposobili Volša

Slučaj nestanka Ane Volš i privođenja njenog supruga Brajana Volša intrigira kako američku tako i srpsku javnost, a sada su isplivali novi detalji iz života muža nestale Srpkinje.

Naime, kako piše Boston 25news, Brajan Volš je rođen u imućnoj porodici iz Masačusetsa, a njegovo detinstvo se smatralo "privilegovanim", što svedoči nebrojano mnogo pisama poslatih sudu nakon prevare koju je počinio. Volš je priznao krivicu da je prodavao falsifikate slika Endija Vorhola i zbog toga je bio osuđen ne na zatvorsku kaznu, već na kućni pritvor.

Volš je jedino dete svojh roditelja. Njegova majka je oduvek živela povučenim načinom života, dok je otac bio poznati bostonski neurohirug, koji je prema pisanju medija, veliki deo života provodio u provodu sa svojim poznanicima. Brajanov psihijatar, doktor Titman govoreći o njegovom pishičkom stanju, navodi da se Volš osećao nevoljeno i emocionalno osakaćeno, jer su ga roditelji koristili kao "piona" u svom komplikovanom odnosu.

Brajan Volš je u mladosti poslat u internat na Roud Ajlendu, da bi kasnije upisao i studije u Pitsburgu. Međutim, njegovo psihičko zdravlje počinje da se narušava tokom druge godine studija, on napušta fakultet i odlazi u specijalizovanu psihijatrijsku ustanovu Ostin Rigs.- Njegova depresija, njegov bes i anksioznost doveli su ga do toga da je bio nesposoban za život - naveo je doktor Titman i dodao da je u bolnici vodio dugu borbu kako bi prevazišao svoju mentalnu bolest.

Njegovi prijatelji naveli su da se Brajan promenio nakon što je posle hapšenja prošao programe Bostonske akademije Brejktru 2020. godine. Izvinjavajući se zbog počinjenog krivičnog dela, Brajan je tada u pismima naveo da će vratiti dug, kao i da će se potruditi da bude "pun ljubavi".

I Ana Volš je na sličan način pisala sudu, navodeći da joj je Brajan u mnogim prilikama rekao da mu je žao zbog svojih loših postupaka u prošlosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati