Svet

Direktno.rs

02. 10. 2022. 09:39 1

JEZIVO Jedna od najvećih tragedija u istoriji fudbala (VIDEO)

125 ljudi je poginulo, a oko 200 ih je povređeno sinoć tokom jučerašnje fudbalske utakmice u Indoneziji. Tragedija se dogodila posle utakmice dva najveća kluba u ovoj zemlji. Arema je izgubio 2:3 od Persebaje u gradu Malang, a nakon što se meč završio, navijači domaće ekipe utrčali su na teren i nastao je potpuni haos.

Policija je upotrebila suzavac kako bi preuzela kontrolu nad situacijom, što je zabranjeno pravilima FIFA, a onda je usledila panika koja je rezultirala mnogim smrtnim slučajevima od gušenja.

Mediji, pa i ugledni CNN, objavili su da je do sada 125 mrtvih, a broj bi se čak mogao i povećati. Ovo je drugi najtragičniji događaj u istoriji fudbala po broju žrtava.

Među ubijenima su i dva policajca.

Snimci s ovog nesrećnog događaja su jezivi. Objavljeni su snimci na kojima se vidi leš kako leži na podu. Prema Rojtersu, vreće s mrtvacima prikazane su i na lokalnim kanalima vesti. Snimci takođe prikazuju sukobe navijača sa policijom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati