Svet

[ Izvor: BN TV ]

30. 09. 2022. 17:33 17

Trojica Dodikovih aktivista NASMRT pretukli čoveka!

U Bijeljini se sinoć desio strašan zločin, gde je od povreda zadobijenih od batina trojice muškaraca jedno lice podleglo u bolnici u Bijeljini, prenosi portal BN.

U bolnici u Bijeljini jutros je preminuo Goran Kalajdžić Beja, kojeg su sinoć nasmrt pretukla trojica aktivista bijeljinskog SNSD-a čiji je lider Milorad Dodik. Kako saznaje BN, Kalajdžića su napala trojica aktivista SNSD-a, Miloš, Dušan i Stefan Gajić.Miloš Gajić je vozač SNSD-ove funkcionerke Milice Marković, Dušan Gajić radi kao vozač direktora u Kazneno-popravnom zavodu u Bijeljini, a Stefan Gajić u Policijskoj upravi u Bijeljini. Premlaćivanje Kalajdžića na stranačkom skupu SNSD-a u bijeljinskom naselju Pučile posmatralo je više od 20-ak ljudi, a zatim je nastavljeno i u njegovoj kući.

Navodno, u pitanju su raniji neriješeni odnosi između pokojnog Kalajdžića i oca pomenute trojice Gajića. Premlaćivanje Kalajdžića posmatralo je više od 20-ak ljudi, i kako saznajemo, u pitanju su raniji neriješeni odnosi između pokojnog Kalajdžića i oca pomenute trojice Gajića, nakon čega su ga premlatili na smrt.

Policija se još nije oglasila o ovom slučaju, a uključeno je i Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati