Svet

[ Izvor: Klix.ba ]

25. 09. 2022. 15:31 5

Roditelji i dečak (9) stradali zbog trke pijanih vozača

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila u subotu uveče u kojoj su tri osobe poginule, među kojima su roditelji i dečak od devet godina, a čijoj se ćerkici od tri godine još bore za život, uzrokovana je prekomernom konzumacijom alkohola i trkom automobila, nezvanično osaznaje Klix.ba. Mostar se oprašta od svojih građana koji su tragično stradali zbog nečije bahatosti.

Kako navodi ovaj medij, u alkoholisanom stanju su se trkali M.P. u vozilu BMW X5 i M.D. u mercedesu, kojem je izmereno 2,5 promila alkohola u krvi. Poginuo je hercegovački biznismen Mate P. koji je upravljao BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Koliko su brzo vozili, najbolje pokazuje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti veštačenje danima u cilju rasvetljavanja stravične nesreće.

Trkali se iz Mostara prema Čapljini

Oni su se trkali iz smera Mostara prema Čapljini i u mestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu porodicu koja je putovala iz suprotnog smera.

Uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod rukovodstvom dežurnog tužitelja, trajao je više od pet sati, saobraćaj je bio zaustavljen.

Tela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, te će se po nalogu tužilaštva raditi obdukcija, dok su sva vozila prevezena u krug MUP-a HNK u Mostaru, pa će se nad njima provesti detaljno veštačenje u cilju rasvetljavanja slučaja i okolnosti pod kojim se dogodila stravična nesreća koja je Hercegovinu zavila u crno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati