Svet

Direktno.rs

28. 07. 2022. 09:41 0

Tinejdžer ubio troje dece, pa presudio sebi

Tinejdžer (15) je pucao i ubio troje braće i sestara u kući u blizini Ferbanksa na Aljasci, a potom je izvršio samoubistvo. On je pronađen sa prostrelnom ranom, saopštile su vlasti.

Policija sa Aljske je u utorak oko 16 sati dobila prijavu o pucnjavi u kući severno od Ferbanksa. Kada su došli na lice mesta, pronašli su četvoro dece, kojima su povrede nanete vatrenim oružjem. Roditelji dece u to vreme nisu bili kod kuće, navodi policija, prenosi ABC njuz.

Još troje dece je bilo u kući, ali nisu povređeni, navodi se u saopštenju. Tim DeSpain, portparol policije, rekao je da su sva deca koja nisu povređena mlađa od sedam godina. Dodao je da su svi braća i sestre.

Deca koja su pronađena mrtva su imala 5, 8, 17 i 15 godina. Policija je rekla da je njihova istraga pokazala da je dečak (15) ubio troje braće i sestara, a da je zatim presudio sebi. DeSpain je rekao da je pitanje motiva još uvek deo istrage.

Policija navodi da je pištolj "porodični, ali da je osim toga, sve ostalo još uvek deo istrage koja je u toku". Tela su poslata na obdukciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati