Svet

[ Izvor: Vijesti ]

21. 07. 2022. 15:52 1

Sina Ranka Radulovića ranio policajac

Policiji se danas predao njihov kolega Nemanja Koprivica (26) koji je osumjičen da je 13. jula desetak minuta nakon ponoći na Trgu Šaka petrovića u Nikšiću ranio sugrađanina Željka Radulovića. Iz Uprave policije saopštili su da će Koprivica biti priveden na saslušanje u podgoričko Više državno tužilaštvo zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nemanja Koprivica sin je dugogodišnjeg policijskog funkcionera Duška Koprivice, koji se prema tvrdnjama Specijalnog državnog tužilaštva sa svojim drugim sinom Strahinjom nalazi na spisku za odstrel višečlane kriminalne grupe čiji je jedan od šefova Željkov otac, Ranko Radulović.

- Danas je u službene prostorije Centra bezbednosti Nikšić pristupio policijski službenik N. K. (26), gde je po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. N.K. se potraživao zbog sumnje da je upotrebom vatrenog oružja naneo povrede Ž.R. 13. jula 2022. godine u Nikšiću - piše u saopštenju koje su objavile "Vijesti".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati