Svet

[ Izvor: Mediji ]

24. 06. 2022. 22:19 45

Ruski političar uputio jezive pretnje evropskoj državi (VIDEO)

Ruski političar i član Dume Andrej Guruljov izjavio je da će London biti prvi grad koji će biti bombardovan u slučaju novog svetskog rata. Govoreći na ruskoj televiziji Kanal jedan, Guruljov je rekao da će glavni grad Velike Britanije biti prvi pogođen ako blokada Kalinjingrada dovede do rata.

- Uništićemo celu grupu neprijateljskih svemirskih satelita tokom prve vazdušne operacije. Nikoga neće biti briga jesu li Amerikanci ili Britanci, sve bismo ih videli kao NATO. Drugo, ublažićemo ceo sistem protivraketne obrane. Treće, sigurno nećemo krenuti od Varšave, Pariza ili Berlina. Prvi na udaru biće London. Kristalno je jasno da pretnja svetu dolazi od Anglosasa - rekao je Guruljov.- Svi izvori energije bili bi uništeni. Voleo bih da vidim šta bi SAD rekle zapadnoj Evropi o nastavku njihove borbe u hladnoći, bez hrane i struje. Pitam se kako bi onda Amerika ostala po strani. Ovo je grubi plan i namerno izostavljam određene momente, jer nisu za priču na televiziji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 45

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati