Svet

[ Izvor: RTCG ]

12. 01. 2022. 20:58 12

U magacinu "Volija" zaplenjeno 400 kg kokaina (FOTO)

Crnogorska policija pronašla je danas oko 400 kilograma kokaina u magacinu logističkog centra kompanije "Voli". Ta informacija potvrđena je Portalu RTCG iz rukovodstva Uprave policije. Policija je danas proveravala da li su radnici "Volija", u magacinu te kompanije, pronašli drogu. Nakon prijave uprave kompanije i radnika, pokrenuta je istraga, a inspektori su od prisutnih zaposlenih uzimali izjave.

Iz policije Portal RTCG nije mogao da dobije zvaničan komentar povodom ovog slučaja, a iz kompanije "Voli" rekli su da se za sada neće oglašavati. Specijalno državno tužilaštvo vodi slučaj, a možda će i večeras biti poznato da li će neko biti priveden.

Kako se moglo videti na licu mesta, policijski inspektori pozivali su prisutne radnike da daju izjave o događaju. Zaposlenima je bio zabranjen povratak u magacin do okončanja istrage.

Politička stranka Prava Crna Gora objavila je fotografije, koje su napravili radnici, sumnjajući da se u magacinu vidi beli prah, koji podseća na narkotike.

Prava Crna Gora pozvala je nadležne da hitno reaguju.

Kako se može videti na fotografijama, koje su objavljene na društvenim mrežama, paketi, u kojima je nađena sumnjiva supstanca, su poznatog brenda "Derbi", iz Ekvadora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati