Svet

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2022. 09:39 4

Oglasio se otac nestalog mladića iz Splita

Potraga za Matejom Perišem (27) nestalim noć pre Nove godine nastavlja se i danas. Njegov otac tim povodom stiže u Beograd. Nenad Periš je zabrinut zbog nestanka sina o kome već drugi dan nema ni traga ni glasa. On je već stupio u kontakt sa službama koje tragaju za njegovim sinom i nada se da će sa svojim detetom vratiti u Split.

- Kad mi je Matejev prijatelj preko ćerkinog Instagrama zatražio broj mobilnog nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen - ispričao je juče za hrvatske medije otac nestalog mladića, vaterpolo sudija i dugogodišnji radnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravlje Nenad Periš.

Otac nestalog Mateje u neverici je što niko nije uspeo da vidi odlazak njegovog sina iz kluba u kome je slavio doček, kao ni to da posle toga nema baš nikakvih tragova tuče i incidenta koji bi nagovestili da je možda bio napadnut.

- Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da niko od osoblja "Gotika" nije video kada je i gde je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tuče nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema. Izuzete su sve kamere u "Gotiku" i na okolnim objektima i putevima koje se sada pregledaju, valjda će one otkriti nešto - nada se otac koji pohvaljuje rad i saradnju beogradske policije.

Zabrinuti otac na Fejsbuku: "Pomozite mi molim vas"

U želji da što pre pronađe nestalog sina, Nenad Periš podelio je vest o nestalom sinu i na društvenoj mreži jfejzbuk u kojoj je napisao "Pomozite mi molim vas".

Kako je juče ispričao za hrvatski medij, dobio je mnogobrojne pozive srpskih službi, hrvatske ambasade, kao i svojih prijatelja koji su se angažovali u potrazi za nestalim mladićem.

- Nemerljivu mi pomoć u ovim teškim trenucima daju moji stari prijatelji iz Beograda - bivši vaterpolista Igor Milanović i državni sekretar za sport Srbije Darko Udovičić koji su angažovali sve snage i resurse u potrazi za mojim sinom. Zvali su me i iz ambasade u Beogradu, iz beogradske policije... Mediji svakog trenutka i tamo i u Hrvatskoj objavljuju informacije i fotografije mog Mateja. Izuzete su kamere iz tog kluba "Gotik", gde je viđen oko dva i po iza ponoći - rekao je on.

On kaže da je bio protiv toga da mu sin za doček ide u Beograd, ali zbog ostalog društva ga je na kraju pustio.

- Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše - dodao je otac nestalog mladića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati