Svet

[ Izvor: Vijesti.me ]

20. 10. 2021. 13:11 2

Oružana pljačka pošte: Ubijen radnik obezbeđenja

U Nikšiću je jutros došlo je do oružane pljačke ispred nove pošte, ranjen je radnik obezbeđenja, koji je kasnije umro. Tri maskirana lica sa automatskim oružjem kod službenog ulaza u pošti su sačekale vozilo sekjuritija, gde se nalazila veća količina novca planirana za penzije, prenose Vijesti.

Teško je ranjen radnik obezbeđenja Ljubiša Mrdak, koji je kasnije podlegao povredama, dok su drugu dvojicu napadači poprskali biber sprejom. Nakon što su uzeli novac pobegli su džipom u nepoznatom pravcu.

- Pacijent je primljen sa prostrelnom ranom grudnog koša. Zabeleženo je veliko prisustvo vazduha i krvi u grudnom košu. Nakon obrade pacijenata i uspostavljanja vitalnih parametara pacijent je kolima bolnice upućen u KCCG - rekao je ranije direktor nikšićke bolnice dr Marko Mitrović.

Kako su saopštili iz policije, džip za kojim se tragalo pronađen je spaljen. Prema nezvaničnim saznanjima, džip je pronađen kod Slanog jezera. Kako javljaju Vijesti, ispred poše je pronađeno više čaura i na terenu su pripadnici Forenzičkog centra, a deo Nikšića je blokiran.

Iz Uprave policije saopšteno je da se za izvršiocima razbojništva traga. Oni su kazali i da je o ovome obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu.

- Došlo je do razbojništva kojom prilikom su izvršioci upotrebili vatreno oružje usled čega je radnik obezbeđenja zadobio teške telesne povrede. Policija intenzivno traga za izvršiocima razbojništva koji su jutros naoružani izvršili ovo krivično delo i otuđili za sada neutvrđenu količinu novca. Brzim i efikasnim radom policije u mestu Grebice pronađeno je zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišćeno u izvršenju ovog krivičnog dela - navodi se u saopštenju UP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati