Svet

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

25. 09. 2021. 10:43 4

Ovo je biznismen koji je ubio troje dece (FOTO)

Troje najverovatnije ugušene dece pronađeno je tokom noći u penthausu u Zagrebu, a sumnja se da je zločin izvršio otac, austrijski državljanin Hakarl Kopic, koji je potom pokušao da počini samoubistvo. Stravičan prizor šokirao je policajce koji su bili na uviđaju ovog nezapamćenog zločina u Hrvatskoj.

U policiji navode da je oko dva sata posle ponoći u stanu pronađen muškarac koji je pokušao da se ubije zbog čega je prevezen u bolnicu. "Jutarnji list" prenosi da je reč o blizancima, dečaku i devojčici od sedam godina, i dečaku od četiri godine.

Kako saznaju hrvatski mediji, decu je ugušio Hakarl Kopic, austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu. Roditelji dece navodno su bili rastavljeni, a otac je finansijski konsultant koji je radio u nekoliko uglednih austrijskih kompanija i ima svoju konsultantsku firmu u Beču.

Kako se može naći na internetu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora i pet godina kao šef međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, sedam godina je radio na liderskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u firmama Alcatel Austria i AKG Acoustics.

Pomahnitali otac koji je rukama ubio troje dece oko ponoći je na Fejsbuku ostavio poruku kojom je najavio tragediju.

U Fejsbuk statusu on je navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke. Naveo je kako je u poslednjih godinu i po dana pokušavao da se vrati na posao, pominjao je "braću iz masonske lože" koja nisu htela da mu pomognu...

- Zbogom svima. Odlazim jer ne mogu više. Ljubav mog života me je napustila jer je moja bivša žena bila loša prema njoj i jer nemam novca. Sve što sam pokušao u zadnjih godinu i po dana nije me vratilo na posao, čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da pomognu, na kraju se nisu ni javljali na telefon. Samo su moji prijatelji i moj brat pokušali da mi pomognu. Ali sada sam došao do kraja. Zbogom - napisao je u bizarnom statusu.

Otac ubijene dece stalno je objavljivao fotografije sa preslatkim mališanima na Fejsbuku, a među ostalim informacijama o sebi, na ovoj društvenoj mreži naveo je i da je razveden.

Kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, roditelji ubijene dece su razvedeni i deca je trebalo da provedu vikend sa ocem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati