Svet

[ Izvor: RTS ]

24. 09. 2021. 09:33 4

Droga u vozilu makedonskog MUP-a, nosili je u CG

Više desetina kilograma droge pronađeno je u vozilu makedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova koje je pokušalo da uđe u Crnu Goru, prenose makedonski mediji. Navode i da su u vozilu bili visoki zvaničnici Ministarstva. Droga je pronađena u vozilu koje pripada Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala makedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Crnogorski carinici su na ulasku u zemlju zaustavili vozilo, koje je prethodno bez problema prešlo albansku granicu, i pronašli veliku količinu narkotika. Pozivajući se na nezvanične izvore iz crnogorske policije, makedonski mediji prenose da su u vozilu bili visoki zvaničnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Nije otkriven njihov identitet, a nije poznato ni da li su uhapšeni ili deportovani.

Uprava prihoda i carina Crne Gore potvrdila je u svom saopštenju da je u putničkom motornom vozilu makedonskih registracija pronašla veću količinu biljne supstance za koju se sumnja da je narkotik, ali nisu naveli identitet osoba koje su bile u vozilu.

- Vozilo registarskih tablica Republike Severne Makedonije kretalo se iz pravca Albanije prema Crnoj Gori, a supstanca, upakovana u više pojedinačnih pakovanja, pronađena je u skrivenom bunkeru na vozilu - navedeno je u zvaničnom saopštenju.

Naveli su da će, u skladu sa protokolom o bilateralnoj saradnji, dalji postupak na utvrđivanju sastava pronađene materije i njenog porekla, kao i procesuiranju predmeta, sprovesti nadležni organi Republike Albanije. Vrednost zaplenjene droge na maloprodajnom tržištu iznosi na stotine hiljada evra, prenose makedonski mediji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati