Svet

[ Izvor: Vijesti.me ]

10. 03. 2021. 12:32 11

Davidović: Vučić stoji iza atentata na mene i Joanikija!

Lokalni izbori u Nikšiću, prema rečima Miodraga Dake Davidovića, lidera Narodnog pokreta, ne mogu biti regularni. On kaže i da iza atentata na njega i Joanikija, koji se dogodio u decembru 2019. godine stoji Aleksandar Vučić.

- Atentat na mene i Joanikija je izvela grupa koja je izvršila, prema srpskoj štampi, mnoga nedela. Ta je grupa uzrok mnogih nesreća, a luda je glavni organizator svih pogibija. On se zove Aleksandar Vučić. Istu noć kada je bio atentat rekao sam da me izvršioci ne zanimaju, da ću sa njima piti kafu. Mene interesuju nalogodavci. Jedan od nalogodavaca po tvrđenju uhapšenih ljudi, koji su njegovi pajtosi, su sve ovo priznali. Koliko je još bilo nalogodavaca vrlo brzo ćemo saopštiti - tvrdi Davidović za Vijesti.

Zbog toga je, kazao je čelnik Narodnog pokreta, Vučić napisao 853 pamfleta i angažovao 467 botova, dovezao tri šlepera „najogavnijih postera preko ilegalnih prelaza“ i pokazao se “kao najveći drumski razbojnik“.- Pošto je unio zlu krv među kosovske Srbe i uveo u najveću moguću pogibiju, prešao je na Republiku Srpsku. Tamo je do krvi zavadio Stanivukovića, Šarovića i Ivanića, sa predsednikom Dodikom. Ostala je tom zlotvoru da zavadi nas Srbe u Crnoj Gori - optužio je Davidović i dodao da je cilj Vučića da „zacari među svim Srbima“.

Tvrdi da je „Neksanu“ „oteta“ građevinska dozvola i da je to uradio Goran Vesić i da je Vučiću glavna tema na Odboru SNS-a bila - kako uništiti Narodni pokret.- Jedina slobodna oaza u čitavoj opštini i Crnoj Gori je Narodni pokret. Sve su ostalo sluge i tuge koje čekaju da im neko kaže "Postupi po naređenju". Mala je ova zemlja – svi sve znamo, a mi jedini imamo Isusa Hrista iznad sebe, tvorca kome smo spremni verno da služimo. Narodni pokret su krstili episkopi, a znak su nacrtali monasi.ova država nije država. Ovo je protektorat. Izbori nisu i ne mogu biti regularni. Da bi država bila država ona bi zabranila ovoliko mešanje i ovoliki haos koji se u bestidnoj kampanji vodi protiv mene i Narodnog pokreta - kazao je Davidović.
Tu kampanju vodi, kako je kazao, Aleksandar Vučić.

- Zamislite članove Agencije za medije iz DPS-a su glasali da se ova kampanja nastavi a kukaju kako im državu uništi Srbija. Velika koalicija DPS-a i Demokratskog fronta, zajedno ruši Krivokapića. To su svačije sluge i tuge, samo je pitanje cene za koju će se to raditi - tvrdi Davidović.

Ako se nastavi, kako je kazao, mešanje Vučića, mi nećemo poštovati izbornu tišinu nego ćemo doći i protestovati na novom trgu Svetog Vasilija Ostroškog i u subotu i u nedelju i svaki naredni dan.

- Ovaj bezobrazluk ili se mora zaustaviti ili ćemo mi voditi kampanju na naš način - poručio je Davidović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati