Svet

[ Izvor: Novosti ]

26. 02. 2021. 21:07 0

Mladi aktivista srpske koalicije šipkama pretučen u Nikšiću!

Večeras je u brutalnoj sačekuši u nikšićkoj mesnoj zajednici Dragova Luka pretučen aktivista liste „Za budućnost Nikšića“ Luka Trebješanin (19).

Prema nezvaničnim saznanjima, njega je nakon što su izleteli iz automobila napalo nekoliko osoba naoružani šipkama i drugim opasnim rekvizitima. Od zadobijenih udaraca Trebješanin je pao na asfaltu bez svesti, da bi potom bio prebačen u nikšićku bolnicu, javljaju Novosti.

U koaliciji „Za budućnost Nikšića“ potvrdili su za ovaj nemili događaj koji je ozlojedio Nikšićane.

- Nanesene su mu teže telesne povrede. Ovim putem zahtevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što pre pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad. Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj reši do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo i da potražimo one  koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne reši smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrednostima i evropskom timu - poručili su iz koalicje „Za budućnost Nikšića“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati