Svet

Direktno.rs

10. 01. 2021. 10:25 1

"Trka puževa" u Madridu uz prenos komentatora Formule 1 (VIDEO)

Nezapamćena snežna oluja koja je pogodila Madrid najjača je u poslednjih 50 godina. Prouzrokovala je velike probleme, grad je zatrpan snegom, a juče je čak i odložena fudbalska utakmica između Atletiko Madrida i Atletik Bilbaoa. Na Tviteru je osvanuo zanimljiv snimak kako se vozači "snalaze" na putevima u Madridu.

- A u Madridu ulične trke - našalio se jedan korisnik Tvitera, komentarišući "brzinu" kojom se vozila kreću po auto-putu u Madridu.

Na snimku se može videti ogromna kolona vozila koja gotovo da ne mogu da se pomere, zbog nezapamćenog snega koji je napadao u prestonici Španije.

Par vozača koji su se usudili da pokušaju da pomere svoja vozila deluju kao da učestvuju u "trci puževa", dok svi ostali ni ne pokušavaju da voze po zaleđenom asfaltu. 

Snimak u kome je montiran glas španskih komentatora Formule 1, izazvao mnoštvo reakcija naših korisnika Tvitera. - Vozili su i kod nas ljudi sa letnjim gumama po snegu pa nisu se zaglavljivali ovako... Više bih rekao da su "smotani" za sneg... A možda je i neka uzbrdica - kazao je jedan od njih.

Korisnik Vojislav Ivković koji živi u Madridu podelio je u komentaru fotografije sa svog prozora, gde se "vidi" njegov auto koji je zatrpan snegom.

- E, pa, društvo, ovako je jutros osvanuo Madrid. Izvinjavam se zbog kvaliteta, ali spoljni prozor koji je šiber sistem se zamrznuo, ne može da se otvori, a još nismo stigli da ih operemo posle selidbe. Inače, ako niste pročitali, auto mi je na pola putića koji vodi sa ulice do garaže - rekao je on.

Očigledno da u Španiji nisu naviknuti na ovako loše vremenske prilike, a s obzirom na to je sneg krenuo da pada i kod nas, ostaje nam da vidimo da li ćemo proći kao Madriđani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati