Svet

[ Izvor: Novosti ]

08. 01. 2021. 14:59 3

Brano Mićunović pušten na slobodu

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović i njegovi prijatelji koji su danas pušteni da se brane sa slobode, osumnjičeni su za krivično delo nedozvoljenog držanja oružja.

Dva pištolja s municijom su nađena u automobilu kojim je, kako je navela policija, upravljao Mićunović koji važi za jednog od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori.

- Od strane nadležnog tužilaštva saslušana su i druga lica kao svedoci, nakon čega su po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru osumnjičeni B.M, S.V. i S.M. pušteni da se brane sa slobode - saopštila je policija.

Mićunović je priveden 6. januara na izlazu iz Budve gde je policija kod Mićunovića i njegovih prijatelja Save Vujovića i Srđana Mićunovića našla oružje zbog čega su bili uhapšeni.

Advokat Danilo Mićović je u četvrtaj izjavio agenciji Beta da je jedan od osumnjičenih priznao da je prilikom pretresa automobila nađeno njegovo oružje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati