Svet

Direktno.rs

16. 11. 2020. 17:13 44

BRUKA GUBITNIKA Dodik preti Banjalučanima i Stanivukoviću!

On (Draško Stanivuković) ima svoje nadležnosti, predstavlja grad, nek' se šepuri, radi. Prekinućemo sve investicije sa republičkog nivoa, dok ne vidimo na koji će se način grad dalje politički razvijati. U svakom slučaju, mislim da je ovo velika greška onih koji su smatrali da imaju svoje pravo na ovaj način... - besneo je danas Milorad Dodik, gubitnih lokalnih izbora u Republici Srpskoj.

Milorad Dodik, predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) rekao je danas na konferenciji za novinare da neće oprostiti građanima Banjaluke koji nisu ukazali poverenje izbornom kandidatu iz te partije, Igoru Radojičiću.

- On (Draško Stanivuković) je rekao da će penzioneri i đaci dobiti besplatan gradski prevoz. Tu ćemo odluku odmah podržati, neka predloži, al', da vidimo kako će finansirati, da vidimo kako će subvencionisati gradsko grejanje koje smo mi finansirali godinama. Zašto bi mi to radili, imamo i drugih opština gde treba pomoći da se greje - rekao je Dodik.

Pretnje, dakle, po Vučićevom modelu. Dodikovog ortaka...

Podsećamo, na lokalnim izborima u Banjaluci juče je pobedu odneo zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske partije (SDS) Draško Stanivuković.

- Prekinućemo sve investicije sa republičkog nivoa dok ne vidimo na koji će se način grad dalje politički razvijati. U svakom slučaju mislim da je ovo velika greška onih koji su smatrali da imaju svoje pravo na ovaj način... Ja im neću oprostiti ovo što su uradili Igoru. Ovo nije nikakva pretnja, to je moj lični stav. Imam pravo na to. Uzeću svako biračko mesto i gde je god dobio gradonačelnik, neka ide pa on rešava. Mi nećemo više. Demokratija, šta ćeš... - dodao je Dodik.

Banjalučani su posle ovih reči Dodika na potezu... I Stanivuković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati