Svet

[ Izvor: Mediji ]

06. 10. 2020. 09:43 1

Abazović pristao da se ukine Zakon o slobodi veroispovesti?

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović spreman je da radi na povlačenju Zakona o slobodi veroispovesti, saopštio je jedan od lidera DF Milan Knežević.

Lideri DF Andrija Mandić i Milan Knežević sastali su se juče sa Abazovićem, gde su približili stavove o spornim pitanjima.

- Tačno je da smo se videli sa Abazovićem. U direktnim razgovorima napravljeni su značajni pomaci jer je Abazović kazao da je spreman da radi sa nama na povlačenju Zakona o slobodi veroispovesti, što je preduslov DF za priču o formiranju Vlade - rekao je Knežević.

On je sinoć istakao da je „postignut napredak kada je reč i o principima na kojima će počivati buduća Vlada“.

- O konkretnim imenima i kadrovima još nismo razgovarali, ali, iskreno, ne očekujem da bilo ko kadrira u DF-u sa strane - zaključio je Knežević.

Mandić je saopštio da je postignut dogovor sa Abazovićem o pitanju ukidanja antiustavnog Zakona o slobodi veroispovesti.

- Kada smo uspeli da u direktnoj komunikaciji pronađemo rešenje za najveći problem, za suspenziju Zakona o slobodi veroispovesti, očekujem da već na narednom sastanku kadrovska rešenja jednostavno dogovorimo, prema principu da svako dobije svoje i da svak imenuje svog. Kadrovska rešenja su jednostavniji deo dogovora - rekao je Mandić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati