Svet

Direktno.rs

15. 09. 2020. 20:52 5

Evo kako Navaljni izgleda nakon trovanja (FOTO)

Lider ruske opozicije i najistaknutiji protivnik Vladimira Putina, Aleksej Navaljni, koji je prošlog meseca otrovan nervnim agensom "novičok", oporavlja se u bolnici, a sa pratiocima je podelio i fotografiju na kojoj jedva da je prepoznatljiv.

- Zdravo, nedostajali ste mi. I dalje sam u teškom stanju, ali juče sam litav dan mogao samostalno da dišem bez ikakvih pomagala - napisano je na zvaničnom Instagram profilu Navaljnog.

Po njegovom izgledu i iscrpljenosti može se videti da je otrov i te kako ostavio posledice, ali da se ruski opozicionar uspešno oporavlja u nemačkoj bolnici.

Navaljni je ranije istakao da ne želi da traži azil u ovoj, niti u bilo kojoj drugoj zemlji, već da će se nakon oporavka vratiti u Rusiju u nameri da istraje u borbi protiv režima do konačne pobede.

Podsetimo, ruski lekari hteli su da sakriju da je Navaljni otrovan, a takođe su bili i protiv njegovog transporta u Nemačku pod izgovorom da bi prebacivanje na lečenje u tu zemlju predstavljalo "direktnu pretnju po njegov život".

Nemačka Vlada je, međutim, na osnovu toksikoloških testova koji su urađeni u bolnici u Berlinu utvrdila da je navaljni nesumnjivo otrovan nervnim agensom iz grupe "novičok".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati